Statnett Nettkurs:

Oversikten viser de nettkurs som pr idag er klar til bruk, etter gjennomføring sendes kursbevis til deltaker (mail).

Hvis du trykker på aktuelt nettkurs får du opp et nytt vindu som gir en kort beskrivelse av innholdet (emnene), pris og et påmeldingsskjema. Når du har sendt dette inn vil vi registrere deg som bruker og du får tilsendt brukernavn og passord med lenke til aktuelle nettkurs. Det er fullt mulig å melde seg på ALLE nettkurs under her ved å fylle ut påmeldingsskjema under her - husk å skrive at du skal ha alle Statnett nettkurs! Nettkurs er mest relevant for de som må ha kursbevis for å dokumentere gjennomgangen - slik som lærlinger. 

  1. Ledninger (4 tema)
  2. Oljekabler og oljekabelanlegg (3 tema)
  3. Måletransformatorer (3 tema)
  4. Jording i Statnett anlegg (4 tema)
  5. Krafttransformatorer (7 tema)
  6. Effektbrytere (3 tema)
  7. Skillebrytere (4 tema)
  8. Vern (12 tema)

Hvis det er områder du mener ikke er dekket: Send oss en mail om det så tar vi det med oss i drøftinger med Statnett, vi har en avtale på å bistå Statnett (som benytter eget personell) om å lage nye innspillinger. Innspillingene vil da enten bestå av fordypningsområder innen de emner som allerede er laget eller helt nye moduler.

Da er det viktig at du i mailen sier noe om dette (hva er ønsket ditt: nytt nettkurs (da nevner du de emner dette bør inneholde) eller fordypningsområde (da nevner du fordypning til kapittel XXX i nevnte nettkurs)). Kom gjerne med forslag til foreleser (kanskje nevne 2-3 stykker erfaringsmessig har ikke alle mulighet, eller kompetanse på alle emner innen fagfeltet).

Ditt forslag mailer du til oss!