Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fagene/fagprøver

CSC_0072

Om fagprøve hos oss

Vi tilbyr mulighet for å avvikle fagprøve i Energimontørfaget på våre anlegg. Fagprøven starter normalt på en mandag sammen med prøvenemnda og er ferdig fredag uka etter. 5 + 5 arbeidsdager.
Samlebilde-fagprover

FAGPRØVER - Ta disse på våre anlegg

Stiftelsen Norsk Energifagsenter har lagt til rette for avvikling av fagprøver siden 1990. Problemer med å få avviklet fagprøven til rett tid- og med prøveoppgaver som var faglig krevende nok, var en av årsakene til etableringen av stiftelsen.
Img0041

ENERGIOPERATØR

Energioperatørens arbeidsoppgaver er knyttet til drift og vedlikehold av anlegg for produksjon og distribusjon av elektrisk energi.
DSC_0060_450x302

ENERGIMONTØR

Komplette opplæringsplaner og innhold i fagopplæringen er på plass! For dette faget har vi også gjennomført en rekke etter -og videreutdanningstilbud både på fastlandsnorge, men også for Store Norske på Svalbard.
kinohoved02_100x69

Yrker MED spenning !

Energioperatør og Energimontør er to spennende yrker for de som er interessert i teknologi. Her vil du få store utfordringer innen mekanisk arbeid, hydraulikk, høyspenning, telekommunikasjon, fjernstyring, data, kraftproduksjon & distribusjon og mye ...